Algemene voorwaarden

Cursus of workshop volgen

Inschrijven doet u d.m.v. het versturen van het inschrijfformulier op de website www.cakemania.nl. Mocht het niet lukken dit formulier te openen, kunt u ook uw contactgegevens mailen naar ons (info@cakemania.nl).

De cursusplaatsen worden verdeeld op volgorde van binnenkomst van de aanmelding.

Na aanmelding krijgt u binnen uiterlijk 3 werkdagen de definitieve bevestiging van uw inschrijving. Wanneer de door u gekozen cursus onverhoopt al volgeboekt is, laten we u dat zo snel mogelijk weten zodat u wellicht voor een andere startdatum kunt kiezen.

Indien u na 3 dagen nog geen reactie heeft, mag u ervan uitgaan dat wij de inschrijving NIET hebben ontvangen, wij verzoeken u in dat geval contact met ons op te nemen.

Met de definitieve bevestiging van inschrijving ontvangt u ook de factuur voor de cursus. Het rekeningnummer van Cakemania is NL93 ASNB 0707 4038 04. Voor betalingen via het buitenland: IBAN nummer: NL93 ASNB 0707 4038 04 en BIC: ASNB NL21. Indien de betaling 2 weken na de definitieve bevestiging nog niet bij ons is binnengekomen, behouden wij ons het recht voor om de plaats die voor u is gereserveerd weer vrij te geven. Wanneer u binnen twee weken voor aanvang van de cursus boekt, verwachten wij per ommegaande maar in ieder geval voor aanvang van de cursus uw betaling.

De genoemde prijzen zijn – tenzij anders aangegeven – inclusief alle ingrediënten en gebruik van materialen tijdens de workshops. Bij de Wilton cursussen dient u huiswerk te maken. U moet zelf zorgen voor de ingrediënten, materialen en gereedschappen die daarbij nodig zijn.

De Building Buttercream Skills (Wilton 1) cursussen worden gegeven in groepen van minimaal 4 personen en maximaal 7 personen. De vervolgcursussen worden gegeven in groepen van minimaal 4 cursisten en maximaal 6 personen. De cursussen gaan door bij een minimum aanmelding van respectievelijk 5 en 4 deelnemers. Indien een workshop of cursus door Cakemania geannuleerd wordt, ontvangt u hier uiterlijk 5 dagen van te voren bericht over. In dit geval wordt de volledige betaling binnen 30 dagen retour gestort.

Bij ziekte of letsel kan een cursus of workshop door Cakemania geannuleerd worden. In overleg wordt dan een inhaalles of nieuwe workshopdatum voorgesteld.

De workshops en cursussen worden gegeven in Kitchen Art op de Botermakt 13, 2311 EM te LEIDEN.

Na de betaling van de cursus of workshop gelden de volgende richtlijnen:

  • Bij annulering door u tot 2 weken vóór aanvang van de cursus, wordt het factuurbedrag terugbetaald.
  • Bij annulering door u tussen 2 en 1 weken voor aanvang van de workshop, wordt het factuurbedrag voor 50% terugbetaald.
  • Bij annulering door u tussen 0 en 7 dagen voor aanvang van de workshop vervalt het recht op teruggave van de betaling.
  • Indien u onverhoopt verhindert bent voor een cursus of workshop, mag u natuurlijk ook altijd zelf op zoek gaan naar een plaatsvervanger. Informeer altijd even of Cakemania nog iemand weet, want soms is er een wachtlijst voor de cursus of workshop.

Taart bestellen

Wanneer u een taart of traktatie wilt bestellen benader ons dan via het email adres info@cakemania.nl en geef aan voor wanneer, voor hoeveel personen en wat u in gedachten had. Cakemania neemt dan z.s.m. contact met u op om een en ander af te spreken.

Voor bruidstaarten maakt Cakemania graag een afspraak om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Voor elke opdracht maakt Cakemania een offerte waarop uw wensen en onze prijs worden vermeld. Deze offerte wordt u per mail toegezonden. Na uw goedkeuring is de bestelling compleet en ontvangt u de factuur.

De betaling dient 1 week voor levering, onder vermelding van het factuurnummer, te zijn bijgeschreven op rekening NL93 ASNB 0707 4038 04. Voor betalingen via het buitenland: IBAN nummer: NL93 ASNB 0707 4038 04 en BIC: ASNB NL21.

Eventuele allergieën moeten van te voren (bij de bestelling) worden doorgegeven. Cakemania is niet aansprakelijk voor de gevolgen.

Cakemania bezorgt de taarten niet. De taarten dienen afgehaald te worden. Het vervoer is voor eigen risico, wij zorgen er wel voor dat de taart veilig en stabiel vervoerd kan worden. Bruidstaarten worden wel bezorgd.

Bij ziekte of letsel kan een opdracht door Cakemania geannuleerd worden. Bij een taart of traktatie zullen wij in overleg met u proberen een vervanger in te schakelen.